Şapte jucători de bază au lipsit Reşiţei la turneul de la Sfântu Gheorghe — dar chiar şi în aceste condiţii, rosso-nerii au avut momente foarte bune de joc, în compania unor forţe ale campionatului intern. Aşa s-a întâmplat şi astăzi, la jocul din etapa a treia. Adversara CSM-ului a fost de această dată AHC Dobrogea Sud, care a abordat meciul din postura de mare favorită. Jucătorii de la malul mării au fost însă surprinşi de replica curajoasă a formaţiei reşiţene, care a fost vioara întâi timp de aproape o repriză. Rosso-nerii au condus pe tabelă până în minutul 29, când constănţenii au reuşit să egaleze şi să ia avans de un gol. La pauză, tabela indica scorul de 15-14 în favoarea „delfinilor”, care şi-au majorat treptat avantajul  în partea a doua a jocului, pe fondul căderii fizice a rosso-nerilor.  La final, punctele au intrat în contul echipei dobrogene, care s-a impus cu scorul de 29-21.

„Jocul de astăzi a fost dificil din mai multe puncte de vedere, dar pot spune că am pierdut pe fondul oboselii acumulate. Am jucat extraordinar aproape toată repriza I, am condus pe tabelă în faţa Constanţei, dar ne-am consumat „motorina”, ca să spun aşa. Suntem doar 15, asta este. În a doua repriză ne-am străduit, dar chiar nu am putut face mai mult. Cu trei portari şi patru jucători tineri, fără nicio experienţă, n-am putut face faţă la trei meciuri în trei zile. A fost prea mult. Îmi pare rău pentru meciul de ieri, că n-am reuşit să egalăm şi să luăm măcar un punct. Sper ca norocul care ne-a lipsit acolo să se întoarcă altundeva”, a spus după meci antrenorul Reşiţei, Bojan Butulija.

După cele trei etape disputate în sistem turneu la Sfântu Gheorghe, CSM Reşiţa se întoarce acasă fără puncte. Formaţia reşiţeană ocupă deocamdată penultima poziţie a clasamentului, între alte două echipe care au contul gol: CSM Vaslui şi CS Magnum Botoşani. Liga Zimbrilor va continua cu un alt turneu, şi mai amplu. Următoarele şase etape se vor disputa între 4 şi 11 octombrie, probabil tot la Sfântu Gheorghe.

Leave a reply