Home / Banat / Toţi pentru echipă! Roşu şi negru se vinde ca pâinea caldă!

Toţi pentru echipă! Roşu şi negru se vinde ca pâinea caldă!

Nu au voie în tribune, dar niciodată n-au fost cu sufletul mai aproape de CSM Reşiţa! Fanii rosso-nerilor reşiţeni au fost trişti la înfrângerea cu Petrolul, s-au bucurat la succesul cu Aerostar, iar acum privesc cu încredere către meciul de acasă cu Politehnica Timişoara. Cu puţine zile înaintea derbiului bănăţean din weekend, interesul pentru materialele promoţionale în roşu şi negru a crescut din nou, iar suporterii reşiţeni vin în număr mare la standul cu suveniruri de la complexul Victoria ca să-şi cumpere carduri, tricouri sau brelocuri în culorile clubului. Liderul Guardiei Ultra, Marcel Guşcă, e cel mai bucuros de interesul manifestat de fanii CSM-ului.

„Aseară am fost prea obosit pentru a vă mai scrie. Până la prânz, cumpărat de pânză, vopsele, pensule. După prânz au urmat vreo trei ore de vopsit un banner. Spre seară a început adevărata nebunie la Victoria. Cât pe ce să raman fără carduri, fără tricouri. Cutia „Toţi pentru echipă”, aproape plină. Tot mai mult tineret vizitează standul nostru în căutare de materiale promoţionale. Tot mai mulţi părinţi îşi aduc copilaşii acolo, în cautare de mici tricouri, pentru a le bucura sufletul cu un breloc „Toţi pentru echipă” pus la ghiozdan. O reală plăcere îmi fac la Victoria discuţiile cu ceilalti suporteri veniti la shopping. Maşinile trec pe bulevard, şoferii claxonează, cand semaforul e pe roşu deschid geamurile strigând sloganuri de încurajare pentru echipă. Nebunie! Hai Metalul!”, scrie entuziasmat veteranul Marcel Guşcă, liderul Guardiei Ultra şi sufletul campaniei sugestiv intitulate „Toţi pentru echipă!”

În cadrul acestei campanii are loc şi simbolica vânzare a biletelor virtuale pentru următorul meci al CSM-ului. Suporterii dornici să ajute echipa le pot găsi aici.

Banii adunaţi de pe bilete şi din vânzarea materialelor promoţionale intră în vistieria clubului şi sunt direcţionaţi către susţinerea activităţii fotbalistice a Milanului din Banat.

About Vali Hora

Jurnalist cunoscut extrem de activ în viața sportivă a comunității

Check Also

A.C.S. Golden Kids Bocșa la prima victorie în campionat!

Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa a început campionatul național de junioare III (fete născute …

Lasă un răspuns