Peste 25 de artiști bănățeni au creat în doar două luni ”IPR Simfonic”- un proiect muzical în premieră în România, în care trupa timișoreană de rock alternativ Implant pentru refuz (IPR) întâlnește orchestra camerală independentă Tymes Orchestra, într-un eveniment ce sărbătorește finalizarea lucrărilor de modernizare din centrul orașului Reșița.

Locurile disponibile în Centrul Civic din Reșița s-au epuizat în scurt timp de la anunțarea concertului de pe 12 septembrie, iar în urma cererii mari din partea publicului, evenimentul va fi difuzat live pe pagina de Facebook a Primăriei din Reșița și astfel va putea fi urmărit de pasionații de muzică de oriunde s-ar afla. Transmisia se va face doar pe durata concertului, clipul nu va fi disponibil ulterior pentru vizionare.

Pe lângă ineditul conceptului și prilejului de sărbătoare, IPR Simfonic își propune să ofere spectatorilor și ocazia de a fi solidari cu prima clinică de recuperare oncologică din România, Clinica Nera, și să participe la strângerea de fonduri necesare pentru finalizarea unuia dintre cele mai necesare proiecte de sănătate din zonă.

În cadrul evenimentului va fi amplasată o urnă pentru donații, iar publicul prezent va fi  încurajat să participe cu orice sumă la campania de strângere de fonduri. Spectatorii care nu sunt prezenți la eveniment pot susține Clinica Nera donând online.

Locurile la eveniment sunt rezervate integral, iar purtarea măștii este obligatorie pe durata întregului eveniment.

 

IPR Simfonic este un eveniment organizat de Primăria Reșița și produs de BMagency.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Radio România Cultural, Infomusic, Zile și Nopți, Observator Cultural, Liternet, Iqads, Un site de muzică, Smark.

 

Leave a reply