Home / Banat / Micuţele luptătoare reşiţene au făcut legea la Campionatul Naţional de lupte feminine pentru juniori mici! CSS Reşiţa, locul I pe cluburi!

Micuţele luptătoare reşiţene au făcut legea la Campionatul Naţional de lupte feminine pentru juniori mici! CSS Reşiţa, locul I pe cluburi!

UPDATE Şcoala reşiţeană de lupte şi-a mai adjudecat trei medalii în competiţia juniorilor 4: pe locul I s-au clasat Brian Techerean şi Elvira Drăgan, iar Marian David a luat un loc 3 în cadrul finalelor de pe Litoral.

Finalele Campionatelor Naţionale Individuale de lupte pentru juniori mici sunt în plină desfăşurare pe plaja de la Costineşti, acolo unde tinerele speranţe ale luptelor româneşti se întrec, în premieră, în cadrul unor probe de aptitudini specifice. Competiţia naţională se va încheia pe 12 septembrie, dar se poate spune de pe acum că evenimentul sportiv e un succes. Primele confruntări pe traseele aplicative au consemnat deja câteva succese reşiţene! Micuţele luptătoare de la CSS Reşiţa au luat locul I pe cluburi, în competiţia fetelor, anunţă cu mândrie profesorul Florin Dinţă, coordonatorul delegaţiei reşiţene.

„Am avut un început foarte bun la juniorii mici, ne bucurăm că avem deja trei fetiţe campioane la lupte feminine, traseu aplicativ. Andrada Dinţă, de la CSM Reşiţa, a ieşit campioană naţională la 24 de kg, iar de la CSS Reşiţa avem două campioane naţionale: Denisa Pintiliciuc, la 26 kg, şi Raluca Ionişcu, la 57 de kg. Fetiţele noastre ne-au făcut o surpriză foarte plăcută, şi ne bucurăm că la feminin CSS Reşiţa a obţinut locul I pe cluburi. Pentru mine, personal, bucuria e şi mai mare, deoarece Andrada, fetiţa mea, a devenit campioană. Îi plac luptele, se vede că aşchia n-a sărit departe de trunchi. De asemenea, la băieţi, Enache Eduard, de la CSS Reşiţa, a cucerit o medalie de bronz la categoria 47 de kg. Sportivii reşiţeni sunt pregătiţi de antrenorul emerit Adrian Dacica şi de mine. Ţin să mulţumesc cluburilor CSS şi CSM Reşiţa pentru susţinerea financiară”, a precizat profesorul Florin Dinţă.

Astăzi se desfăşoară competiţia juniorilor 4, unde şcoala reşiţeană e din nou foarte bine reprezentată. Brian Techerean şi Elvira Drăgan au obţinut calificarea în finalele mari, iar alţi doi sportivi reşiţeni vor lupta pentru medaliile de bronz, a mai spus profesorul Florin Dinţă.

 

About Vali Hora

Jurnalist cunoscut extrem de activ în viața sportivă a comunității

Check Also

FAUR – Festivalul de Artă Urbană Reșița 25 – 26 septembrie 2021

Aflat la prima ediție, FAUR – Festivalul de Artă Urbană Reșița– implementează ideea regenerării urbane …

Lasă un răspuns