Un poliţist timişean infectat cu COVID-19 a decedat, la doar 43 de ani.

Un poliţist de frontieră care lucra în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia a decedat duminică seara, după ce la finalul lunii iulie a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Trista veste a fost anunţată pe facebook de sindicatul Europol, care a şi transmis un mesaj emoţionant familiei colegului decedat.

”Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Vecea Cristian în vârstă de 43 ani din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia – ITPF Timişoara, care a decedat în această seară după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Este al doilea deces în rândul poliţiştilor infectaţi cu virusul ucigaş, după ce în luna iunie un alt coleg din cadrul IPJ Olt a fost răpus. În urma acestuia au rămas o soţie îndurerată şi doi copii fără sprijin! Suntem alături de familia acestuia şi-i transmitem sincere condoleanţe! Drum lin spre cer, colegule!”, transmite Europol.

La sfârşitul lunii iulie, la Poliţia de Frontieră Timişoara au fost confirmate mai multe cazuri de COVID – 19. În prezent, un focar activ de coronavirus este la Inspectoratul de Poliţie Timiş, unde 22 de poliţişti au fost depistaţi pozitiv cu COVID – 19, iar alţi zeci de poliţişti se află în izolare la domiciliu.

Leave a reply