Home / Banat / CSM Reşiţa, victorioasă la primul meci pe noul gazon din Valea Domanului! Rosso-nerii au învins la limită formaţia Pandurii Târgu Jiu

CSM Reşiţa, victorioasă la primul meci pe noul gazon din Valea Domanului! Rosso-nerii au învins la limită formaţia Pandurii Târgu Jiu

Rosso-nerii au inaugurat cu o victorie noul gazon din Valea Domanului! Suprafaţa de joc reabilitată în această vară a primit „botezul” la amicalul disputat astăzi de rosso-neri contra colegei de eşalon Pandurii Târgu Jiu. Formaţia reşiţeană s-a impus cu scorul de 3-2 (2-1), prin golurile marcate de  Dumitraş, Danci  şi Astafei (video). Pentru formaţia oaspete au marcat Velcotă şi belgianul Remacle.

 

„Un joc bun de pregătire, pot spune că suntem în grafic. E îmbucurător faptul că am reuşit să marcăm de trei ori şi să ne creăm destule alte situaţii de a înscrie. E supărător că am luat două goluri pe nişte naivităţi, în momente în care conduceam jocul, la fel ca în meciul cu Ripensia. Avem nevoie în continuare de mai multă luciditate la finalizare, şi avem nevoie de un fundaş central; sperăm ca Vasiu să-şi revină cât mai repede. Nu putem să stăm doar în cei doi pe care îi avem acum, pentru că au jucat aproape toate minutele, şi la ei se simte cel mai tare starea de oboseală. Mai avem săptămâna viitoare un test, cu FC Universitatea Craiova, la Severin, meci care ne va arăta ceea ce am făcut pe parcursul unei luni de zile. Va fi un joc care ne va arăta ceea ce am îmbunătățit și unde mai avem de lucrat. Referitor la acest aspect, știu ce înseamnă fotbalul în Reșița. Sunt conștient că trebuie să obțin rezultate și doar rezultatele mă vor ține aici. Nu este nevoie să-mi amintească nimeni acest lucru. În primul rând trebuie să formăm o echipă,  lucrăm deja de o lună de zile și pot spune că jucătorii sunt la un nivel bun cu pregătirea fizică. De acum trebuie să punem la punct aspectele tehnice și tactice. Sunt foarte mulțumit de teren, gazonul arată impecabil și sperăm să ne ridicăm ca joc la nivelul terenului. Este un gazon care ne permite să facem posesie, cred că acest lucru s-a și văzut în primele 60 de minute. Ei s-au apărat şi au jucat mai mult tranziţie, noi am fost nevoiţi să construim, şi în multe momente am reuşit să o facem bine. Trebuie să fim un pic mai atenți pe faza de apărare și pe fazele de contraatac ale adversarilor”, a declarat Alex Pelici, principalul rosso-nerilor reşiţeni.

„A fost un meci util, până la urmă este important ca Alex Pelici să găsească un prim 11 ideal. Pandurii au venit să joace fotbal, chiar dacă veneau direct de pe drum. Au jucat deschis, şi a fost un joc frumos, cu multe goluri. La noi se vede că mai avem unele lucruri de pus la punct și până pe data de 5 septembrie sper ca totul să fie în regulă”, a spus Cristian Bobar, şeful grupării din Valea Domanului.

CSM Reșița: Alberto Cobrea, Caius Lungu, Andrei Dumitraș, Alin Dudea, Daniel Vădrariu, Laurențiu Breșneni, Cristian Danci, Vlad Chera, Emanuel Dat, Laurențiu Buș și Daniel Ene. Au mai jucat: Cristian Zimmermann, Luis Spînu, Bogdan Szijj, Lorenzo Acka, Ionuț Găman, Sergiu Rimovecz, Alin Țegle, Deivydas Matulevičius, Denis Jivan, Robert Boboc, Victor Astafei și Adrian Ilie.

Pandurii Târgu Jiu: Eduard Simionescu, Horațiu Peia, Andrei Gal, James Okeke, Alexandru Cuțitoiu, Remacle Martin, Andrei Dobre, Rafael Zaborowski, Stevan Gonna, Adrian Tănăsoiu și Sebastian Velcotă.

Acesta a fost cel de al 6-lea amical al formaţiei din Valea Domanului. Săptămâna viitoare, în data de 21 august, CSM Reşiţa va disputa la Severin returul dublei amicale cu FCU Craiova.

About editor editor

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns