PROTEJAREA POPULAȚIEI

DEZIDERAT major pentru compania AQUACARAȘ!

În  situația actuală a declanșării  alertei naționale privitoare la protecția necesară și imediată împotriva răspândirii virusului COVID-19, S.C.AQUACARAȘ S.A. a luat măsuri pentru limitarea contactului direct al clienților noștri cu angajații din departamentele cele mai expuse din acest punct de vedere.

Stimați clienți, vă rugăm să apelați, atât cât este posibil, la variantele electronice, inițiate în sprijinul dumneavoastră, pentru probleme care vizează:

Contracte, Relatii cu Clienții sau Serviciul Tehnic, fie că e  vorba despre reclamații, facturi sau documentații tehnice. Aveți posibilitatea de a transmite documente, inscrisuri sau acte specifice, scanate pe adresa oficială a societății: office @aquacaras.ro

Totodată, stimați client, aveți la dispoziție următoarele contacte telefonice :

Dispecerat central NON STOP :  0255-215643, 0766 341 274

Secretariat-Relaţii Clienţi :         0255 212 458
Comunicare -Relaţii Publice:      0255-215643, 0722 558 567

În ceea ce privește prezența clientilor la Casieria Aquacaraș, Biroul Relații, Biroul Avize (Tehnic), vă rugăm să aveți in vedere evitarea aglomerației, pe cât  este posibil. Angajații noaștri vă vor prelua, cu promptitudine și vă vor conduce la locațiile birourilor respective.

Aquacaraș igienizează în permanență suprafețele spațiilor în care se desfășoară activități de relaționare cu clienții.

Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate  de-a fi cooperanți și de-a răspunde cu celeritate la solicitările utilizatorilor.

                              Conducerea S.C.Aquacaraș S.A.

Leave a reply