Arhivă

Măsuri extreme-Aquacaraș

PROTEJAREA POPULAȚIEI și LIMITAREA RISCULUI DE CONTAMINARE

În  contextul în care, se constată modificări zilnice ale situației potențialului pericol al creșterii incidenței cazurilor de infectare cu virusului COVID-19, Conducerea S.C. AQUACARAȘ S.A. a hotărât luarea unor măsuri extreme la o situație fără precedent:

  • limitarea contactului direct al clienților noștri cu angajații din societatea noastră.
  • din data de 16.03.2020 este permis accesul publicului în incinta Sediului S.C. AQUACARAȘ S.A. doar la  Casieria Aquacaraș, câte un singur client.
  • pentru probleme care vizează: Contracte, Relații cu Clienții sau Serviciul Tehnic, Avize, reclamații, facturi sau documentații tehnice, se vor transmite documente, inscrisuri sau acte specifice, doar, în format electronic (scanate și/sau în format digital) pe adresa oficială a societății:                                                                                                               office @aquacaras.ro
  • relaționarea clienților cu toate departamentele, birourile, serviciile din cadrul S.C.Aquacaraș S.A. se va face prin intermediul următoarelor telefoane:

Dispecerat central NON STOP :  0255-215643, 0766 341 274

Secretariat-Relaţii Clienţi :         0255 212 458
Comunicare -Relaţii Publice:            0255-215643

  • luarea de măsuri urgente pentru asigurarea stocurilor de substanțe , materiale, piese și sub-ansamble de schimb necesare la buna funcționare a uzinelor de apă, la  tratarea apei, la efectuarea analizelor, la intervențiile în caz de avarii.

Sigla noastră: ”Apa este viață”, acum, mai mult ca oricând, înseamnă pentru noi că,  ”Apa are prioritate!” iar pentru asigurarea cantității și calității ei nu facem nici un compromis!

La Aquacaraș ”Foc Continuu”!

                              Conducerea S.C.Aquacaraș S.A.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts