Home / Arad / Șoferul care a accidentat mortal un tânăr și pe altul l-a rănit, găsit băut la volan în Caraș-Severin

Șoferul care a accidentat mortal un tânăr și pe altul l-a rănit, găsit băut la volan în Caraș-Severin

Șoferul care a provocat un accident în localitatea Cuvin, județul Arad, lovind doi tineri, iar unul dintre ei a a murit, a fost găsit, după mai bine de 24 de ore, în județul Caraș-Severin, acesta fiind băut la volan.

Poliția Arad a transmis, marți, că șoferul care a fugit de la locul accidentului rutier din timpul nopții de duminică spre luni, soldat cu decesul unui tânăr a fost identificat pe raza localității Soceni, județul Caraș-Severin a fost prins luni noaptea.

Este vorba de un bărbat de 48 de ani din Covansant județul Arad.

Aesta se afla la volanul unei mașini, deși oamenii legii au stabilit că avea o alcoolemie de 0, 47 mg/l. alcool pur în aerul expirat.

„Autovehiculul era înmatriculat de autoritățile germane și prezenta avarii la nivelul caroseriei și parbrizului. Polițiștii au dispus imobilizarea autoturismului și continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducere sub influența alcoolului. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii arădeni au stabilit ca autoturismul avariat, depistat in trafic de polițiștii resiteni, este cel implicat in accidentul rutier produs pe raza localității Cuvin și soldat cu decesul unui tânăr de 22 de ani”, au transmis reprezentanții Poliției Arad.

În noaptea de duminică spre luni, o mașină a lovit doi tineri care mergeau pe marginea unui drum, unul, în vârstă de 22 de ani murind și celălalt, de 19 ani, fiind rănit ușor, iar apoi a fugit de la locul producerii accidentului.

About cristian.frant

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns