Home / Arad / Trenul care a fost blocat la Orșova, repus în mișcare după 9 ore

Trenul care a fost blocat la Orșova, repus în mișcare după 9 ore


Trenul Timișoara Nord – București Nord, care a fost blocat la Orșova, în județul Mehedinți, a fost repus în mișcare după 9 ore. Alte trei trenuri așteaptă în gări din județ, din cauză că nu pot înainta, pe calea ferată fiind căzuți copaci, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți, Ramona Nistor, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că trenul Timișoara Nord – București a plecat din Orșova la ora 13.15.

„La ora 13.15, trenul blocat la Orșova a fost repus în trafic. La această oră sunt alte trenuri care așteaptă în gări, deoarece, în județul vecin, Caraș-Severin, sunt copaci căzuți pe linii”, a spus Nistor.

Potrivit acesteia, nu pot pleca din găsi două trenuri din stația Drobeta Turnu Severin și unul din stația Topleț. Nu sunt, însă, persoane blocate.

În dimineții de duminică, s-a semnalat că trenul Timișoara-București, cu 200 de călători, era oprit între stațiile Topleț și Valea Cernei. Opt vagoane din zece au fost blocate în tunel, a susținut unul dintre călători, într-o intervenție telefonică, susținând, la ora 11, că așteaptă ca trenul să fie repus în mișcare de șapte ore.

About Mediafax

Check Also

Asociația Speologică Exploratorii derulează proiectul “RuralKarst” activități care implică comunitățile de tineri în protejarea mediului carstic

Asociația Speologică Exploratorii a demarat proiectul RuralKarst, un proiect implementat la nivel național în perioada …

Lasă un răspuns