Home / Banat / La Liceul Tehnologic Berzovia și fetele joacă fotbal

La Liceul Tehnologic Berzovia și fetele joacă fotbal

Sâmbăta, 15.12.2018, cu începere de la ora 10:00, sala de sport a Liceului de Arte „Sabin Păuță” din Reșița a fost umplută până la refuz de părinți și copii. Aici a avut loc faza județeana de fotbal fete și băieți la ciclul primar din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

În cadrul competiției de fete au participat echipele Școala Gimnaziala nr 7 Reșița, Școala Gimnazială nr 8 Reșița, Școala Gimnaziala Slatina Timiș și Liceul Tehnologic Berzovia.  

Echipa Liceului Tehnologic Berzovia a obținut un loc pe podium, ocupând locul III. Această echipa coordonată de profesorul Bosioc Bogdan Ionuț, a fost formată din elevele : Heger Alicia – Camelia(clasa a IV a),Drăgoi Lucia Teodora(clasa a IV a), Godja Fabiana – Sonia(clasa a IV a), Ghimboasă Patricia(clasa a III a), Drăgoi Amelia – Lorena(clasa a IV a), Marcu Doriana Vanessa(clasa a II a), Soktor Beatrice(clasa a III a). 

„Sunt mândru de prestația fetelor mele, cu toate ca au lipsit câteva jucatoare din motive de sănătate, fetele cu care am făcut deplasarea au făcut o figură frumoasă. Anul trecut școlar la aceeași fază a competiției am obținut tot locul III, fetele au fost puțin dezamăgite că nu am reușit să depășim performanța de anul trecut, dar le`am calmat, încurajat și le`am zis că ne vom pregăti mai bine pentru anul viitor școlar. Vreau să mulțumesc părinților care și`au rupt din timpul lor liber pentru a ne susține și de asemenea conducerii școlii care este mereu deschisă la astfel de evenimente.” – ne-a declarat profesorul Bosioc Bogdan Ionuț

Articol scris de Drăgoi Stela – prof. inv. primar la Liceul Tehnologic Berzovia

About editor editor

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns