Home / Banat / La Liceul Tehnologic Berzovia și fetele joacă fotbal

La Liceul Tehnologic Berzovia și fetele joacă fotbal

Sâmbăta, 15.12.2018, cu începere de la ora 10:00, sala de sport a Liceului de Arte „Sabin Păuță” din Reșița a fost umplută până la refuz de părinți și copii. Aici a avut loc faza județeana de fotbal fete și băieți la ciclul primar din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

În cadrul competiției de fete au participat echipele Școala Gimnaziala nr 7 Reșița, Școala Gimnazială nr 8 Reșița, Școala Gimnaziala Slatina Timiș și Liceul Tehnologic Berzovia.  

Echipa Liceului Tehnologic Berzovia a obținut un loc pe podium, ocupând locul III. Această echipa coordonată de profesorul Bosioc Bogdan Ionuț, a fost formată din elevele : Heger Alicia – Camelia(clasa a IV a),Drăgoi Lucia Teodora(clasa a IV a), Godja Fabiana – Sonia(clasa a IV a), Ghimboasă Patricia(clasa a III a), Drăgoi Amelia – Lorena(clasa a IV a), Marcu Doriana Vanessa(clasa a II a), Soktor Beatrice(clasa a III a). 

„Sunt mândru de prestația fetelor mele, cu toate ca au lipsit câteva jucatoare din motive de sănătate, fetele cu care am făcut deplasarea au făcut o figură frumoasă. Anul trecut școlar la aceeași fază a competiției am obținut tot locul III, fetele au fost puțin dezamăgite că nu am reușit să depășim performanța de anul trecut, dar le`am calmat, încurajat și le`am zis că ne vom pregăti mai bine pentru anul viitor școlar. Vreau să mulțumesc părinților care și`au rupt din timpul lor liber pentru a ne susține și de asemenea conducerii școlii care este mereu deschisă la astfel de evenimente.” – ne-a declarat profesorul Bosioc Bogdan Ionuț

Articol scris de Drăgoi Stela – prof. inv. primar la Liceul Tehnologic Berzovia

About editor editor

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns