Un polițist de la Poliția Transporturi și concubina lui au fost găsiți morți în casă, joi dimineața, în Oravița, județul Caraș-Severin, o echipă de criminaliști fiind prezentă la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Polițiștii din Caraș Severin au fost sesizați, joi dimineața, prin apel la 112 că un polițist de la Poliția Transporturi Oravița și concubina sa sunt morți în casă.

„Am fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un polițist de la Poliția Transporturi Oravița este găsit în locuință decedat. În locuință a fost găsită și concubina acestuia, de asemenea decedată. În prezent se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru stabilirea stării de fapt, a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane”, a spus comisarul șef Nicorici Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Caraș-Severin.

Întrebat ce ipoteze sunt conturate în acest caz, Dinu a spus că echipa de polițiști așteaptă să ajungă procurorul de caz pentru a demara ancheta.

„Cadavrele celor două persoane au fost găsite pe podea, în camere diferite”, a mai spus Dinu.

De asemenea, întrebat dacă arma polițistului era în dotarea acestuia, Dinu a răsouns că arma a fost predate la post de polițist la ieșirea din tură.

Surse au declarat pentru Știri din Banat că este vorba despre agentul Cornel Hernea și concubina sa Marcela Givada.

Leave a reply