Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, marți, după ce două mașini s-au ciocnit pe centura orașului Timișoara, iar apoi s-au răsturnat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul rutier a avut loc, marți, pe centura orașului Timișoara. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, o tânără în vârstă de 22 de ani, care conducea o mașină pe centură, din direcția Dumbrăvița spre Calea Aradului, a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure, fiind surprinsă și accidentată de un alt autoturism care s-a angajat într-o depășire regulamentară.

În urma impactului, ambele mașini au părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat. Tânăra de 22 de ani, precum și un bărbat de aproximativ 50 de ani, aflat în mașina care a provocat accidentul, au murit pe loc, iar alte patru persoane aflate în celălalt autoturism au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

“La fața locului s-au deplasat trei autospeciale din cadrul celor două detașamente de pompieri din Timișoara, două ambulanțe SMURD, două ambulanțe SAJ, 17 subofițeri și un ofițer”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș.

Traficul rutier a fost blocat câteva zeci de minute în zona producerii accidentului rutier, iar la ora transmiterii acestei știri, este restricționat.

Leave a reply