Home / Banat / Bucate sârbești pentru reșițeni la târgul gastronomic

Bucate sârbești pentru reșițeni la târgul gastronomic

Târgul gastronomic organizat în cadrul proiectului transfrontalier „Provocare și oportunitatea dezvoltării turismului în teritoriul nostru comun” a încântat papilele gustative ale reșițenilor prezenți ieri în Centrul Civic.

Astfel, reșițenii care au trecut în jurul prânzului prin zona centrală a orașului au putut gusta din bunătăţile tradiţionale sârbeşti oferite gratuit la standurile amenajate, în timp ce pe scena din faţa Palatului Administrativ au urcat tineri dansatori din Veliko Gradiste.

Cu ocazia acestui eveniment, Prefectul judeţului Caraş-Severin, Matei Lupu, a primit vizita Excelentei Sale Consulul General al Republicii Serbia la Timişoara, Vladan Tadic, şi a primarului din Veliko Gradiste, Dragan Milici, aflaţi la Reşiţa pentru a participa la Târgul gastronomiciectul „Provocare și oportunitatea dezvoltării turismului în teritoriul nostru comun”, finanțat prin programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia, este implementat de Fundația Activity pentru resurse umane și dezvoltare durabilă în colaborare cu Primăria Reșița și Primăria Veliko Gradiste şi urmăreşte promovarea turismului tematic, susţinerea şi extinderea reţelei de cooperare durabilă între operatorii din zona transfrontalieră şi stimularea dezvoltării turismului. Valoarea totală a proiectului este de 231.640 de euro.

 

About editor editor

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns