Home / BĂILE HERCULANE / La Bursa locurilor de muncă doar o persoană încadrată pe loc la Reșița și 19 la Herculane

La Bursa locurilor de muncă doar o persoană încadrată pe loc la Reșița și 19 la Herculane

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin a organizat azi, 20 aprilie 2018, incepand cu ora 9, Bursa generală a locurilor de muncă, la Resita si Baile Herculane.  Prezenţi la cele 2 burse au fost 53 de agenţi economici, care au oferit persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr de 359  locuri de muncă. Si la această ediţie, locurile de muncă au fost variate, acoperind domenii diferite de activitate. La Reșița au fost oferite 157 de locuri de muncă, 102 persoane din cele 214 prezente la bursă fiind selectate în vederea încadrării, iar o persoană a fost încadrată pe loc. La Herculane au participat 78 de persoane fiind selectate în vederea angajării 37, iar 19 persoane au fost încadrate pe loc. 

Persoana incadrata la Resita a ocupat un loc de munca de dulgher, iar persoanele incadrate la Baile Herculane au ocupat locuri de munca de camerista (1), ospatar (5), bucatar (6), sortator produse (1), lucrator comercial (1), brutar (1), contabil (1), administrator pensiune (1), director hotel (1), muncitor necalificat (1).

 

About editor editor

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns