Un incendiu provocat intenționat a scos noaptea în stradă 30 de locuitori ai unui bloc din Reșița.

Azi noapte, în jurul orei 01:15, în urma unui apel primit prin SNUAU 112, două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Reșița s-au deplasat de urgență pe str. Tineretului din Reșița, unde, la etajul 6 al unui bloc de locuințe, izbucnise un incendiu.

Incendiul se manifesta cu flacără în 2 încăperi ale locuinței și a distrus mobilier și materiale textile în valoare estimată la 1500 lei. ISU Caraș-Severin a precizat că aproximativ 30 de persoane care locuiesc în apartamentele de la etajele inferioare și superioare, au fost evacuate, iar proprietarul locuinței a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță pentru că s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

”În câteva minute de la momentul sosirii la locul intervenției, incendiul a fost localizat și s-a împiedicat propagarea la apartamentele vecine, valoarea bunurilor salvate ridicându-se la 100.000 lei.

Incendiul se pare că a izbucnit în urma folosirii intenționate a unei surse de aprindere, la fața locului deplasându-se și 3 echipaje ale Poliției și un echipaj al Jandarmeriei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin, Magdalena Tocmelea. 

Leave a reply