Primarul din Moldova Nouă, Adrian Torma, sabotat din nou de opoziția locală. După ce ar fi supus spre aprobare un proiect de hotărâre de Consiliu Local legat de restricționarea traficului greu pe drumurile orășenești, PSD Moldova Nouă ar fi pus bețe în roate edilului.
”PSD Moldova Noua „urla a disperare” la proiectul de HCL legat de transportul greu în orașul nostru. Din păcate, se găsesc diferiți susținători la aberațiile lor, uitând sa spună adevarul.
În 30.09.2014, în cadrul ședinței ordinare, fostul primar PSD, Lupu Matei, a inițiat un proiect similar”, spune Adrian Torma.
De altfel, edilul de la Dunăre precizează că are și dovezi clare în acest sens și face publice pe facebook imagini cu documentele justificative.
”În imaginea 1 este invitația adresată consilierilor locali, la punctul 6 se observa că fostul primar este inițiator și, surpriză, dorea să interzică transportul peste 3,5 tone, nu de 10 tone ca mine, tuturor, inclusiv localnicilor, noi protejând localnicii de plata taxei”, explică Torma.
După spusele edilului șef, proiectul nu a fost aprobat atunci datorită consilierilor PNL si PV, care au cerut o modificare pentru a se proteja localnicii.
”Trag încă un semnal de alarma opoziției, să devină constructivă și să respecte votul cetățenilor și îi rog să nu trezească “LUPUL” din mine.
Așa că, dragi concetațeni, aveți încă o mostră a modului josnic și mincinos în care PSD Moldova Nouă acționează și manipulează”, concluzionează Adrian Torma.

Leave a reply