Home / BĂILE HERCULANE / Incendiu la un restaurant din Băile Herculane

Incendiu la un restaurant din Băile Herculane

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, traficul rutier s-a desfăşurat îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN6 Orşova – Caransebeş, la kilometrul 381+300 de metri, la intrarea în localitatea Băile Herculane, judeţul Caraş – Severin, din cauza unui incendiu la un restaurant din apropierea şoselei, duminică la prânz.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, restricţia de circulaţie fiind impusă pentru a permite echipelor de intervenţie să lichideze incendiul.

La rândul lor, reprezentanții ISU Caraș-Severin spun că în itnerior erau și butelii, dar acesta au fost evacuate în siguranță.

„Incendiul se manifestă cu flacară la o magazie, lângă bucătăria restaurantului, unde erau depozitate materiale diverse (alimente,mobilier etc.). În aporpiere erau depozitate butelii. Acestea au fost evacuate în siguranță”, potrivit ISU Caraș-Severin.

About cristian.frant

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns