Ostrovul – Insula minune a Clisurii Dunării-  așa cum îl numește chiar edilul șef al orașului de la Dunăre, va fi pus pe harta turistică a țării cu ajutorul unui proiect european.
Inițiativa are ca scop creșterea turismului în Clisura Dunării. După ce ani de-a rândul Ostrovul a fost neglijat, actuala administrația locală din Moldova Nouă condusă de Adrian Torma și-a îndreptat atenția și asupra acestei minunății a naturii și își propune valorificarea ei.
”De milenii este aici și niciodată nu a fost apreciată la adevărata valoare. Să nu uităm că Dunărea și Ostrovul au fost întotdeauna lângă noi, iar frumusețea oferită de aceste peisaje magnifice te lasă fără răsuflare.
Merită felicitări echipa din primărie care muncește cu dârzenie la întocmirea documentației, consilierii locali din majoritatea partidelor pentru disponibilitatea de a participa la ședintele de Consiliu Local (fara Partidul Verde care și-a mazilit consilierii si se ocupa numai de reclamații), Parcul Național Porțile de Fier pentru suportul acordat, domnului Corneliu Martin și Asociația Dunărea pentru promovarea Ostrovului, consultanților si proiectanților implicați”, precizează Adrian Torma, primarul din Moldova Nouă.

sursa foto: fantasticulbanat.com

Leave a reply