Proiectul european ”Antreprenor de viitor” ar putea deschide noi perspective inițiativei private și în Clisura Dunării.
Primăria Moldova Nouă a inițiat un apel prin care îi încurajează pe cei din localitate să se alăture proiectului cu finanțare europeană.
”Un proiect susținut de antreprenori cu experiență internațională. Una din zonele de realizare a proiectului este județul Caraș-Severin, prin urmare, și orașul Moldova Nouă în care, fără îndoială, există persoane creative, cu spirit de inițiativă, care – susținute financiar și ajutate de profesioniști – ar fi dispuse să își ia soarta în mâini și să demareze o afacere”, precizează primarul Adrian Torma.
Prin formare antreprenorială, transfer de know-how și sesiuni de consultanță susținute de experți internaționali, proiectul deschide grupului țintă din regiunea Vest (inclusiv județul Caraș-Severin) perspectiva să își valorifice spiritul de inițiativă pentru a întemeia o afacere cu ajutor de stat.
”De-a lungul timpului, am constatat cu bucurie faptul că tot mai mulți tineri își doresc să devină antreprenori, nu doar simpli angajați. A crește o idee de la zero și a o dezvolta în afacerea dorită, mai ales în una de succes, nu e ușor. Proiectul își propune să identifice aceste persoane, să le motiveze, să le educe și să le sprijine pentru a fi apte să se lanseze într-o afacere care să le asigure ocuparea, bunăstarea și împlinirea”, mai spune edilul orașului de la Dunăre.

Leave a reply