Home / Arad / Bani eurpeni pentru tinerii creativi

Bani eurpeni pentru tinerii creativi

Institutul Intercultural Timișoara implementeaza un proiect nou – InclusivArt finanțat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia Interreg IPA. Proiectul are un pachet complet de activități adresate tinerilor creativi șomeri cu vârsta între 18 și 35 ani. Prin acest proiect li se oferă tinerilor defavorizați din Caraș-Severin posibilitatea exprimării artistice și dezvoltării profesionale ulterioare.

La terminarea acestui curs și parcurgerea următorului, de animație socio-educativă, artiștii vor primi finanțare de maximum 5000 euro pentru proiecte de intervenții culturale în comunități marginale.

Pe lângă programul de training Creative Entrepreneurship, proiectul InclusiveArt include mai multe oportunități pentru tinerii creativi, precum: mentorat și ghidare în dezvoltarea ideilor de afaceri, planuri de afaceri, proiecte; întâlniri cu personalități de succes din zonele creative, povești de succes; oportunitatea de a fi selectat printre cei 24 de participanți din 3 județe de vest pentru un program de training de Animator Socio-Educațional; oportunitatea de a obține experiență practică în implementarea de proiecte creative.

Programul va discuta subiecte specifice industriilor creative, combinate cu activități economice bazate pe crearea și utilizarea de informații diverse. Training-ul va fi livrat într-o modalitate tip blended learning, adică prin sesiuni de training față în față, dar și activități online pe o platformă de e-learning dedicată (Campusul Virtual al UPT).

Cursul este gratuit și are incluse pauzele de cafea și prânzul, iar tinerilor care nu sunt din Timișoara li se oferă cazarea.

Perioada de formare online a început în 10 ianuarie și se va finaliza în 27 februarie 2018, iar perioada de formare față în față se desfășoară între 12-17 februarie 2018.

About cristian.frant

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns