Home / Arad / PNL ar fi vrut alegeri anticipate. PSD își sabotează propria guvernare și aruncă în aer țara!

PNL ar fi vrut alegeri anticipate. PSD își sabotează propria guvernare și aruncă în aer țara!

Parlamentarul PNL de Caraș-Severin, Valeria Schelean, vorbește în termeni duri despre abordarea haotică actuală a guvernării PSD prin care, spune ea, cei de la conducere își bat joc de electorat. Aflat într-o criză politică fără precedent, PSD guvernează focusându-se pe interese de grupuri,  care acţionează din raţiuni străine interesului cetățeanului.

Politicianul cărășan de dreapta mai spune că actuala situație are consecințele grave asupra mediului economic, a investitorilor, a credibilității României în parteneriatele externe, în condițiile în care partidul aflat la conducere are prioritate zero agenda personală a șefului organizației.

”Economia este pe minus, moneda se devalorizează, inflaţia creşte,  mediul de afaceri este bulversat. Și ce face PSD?!  Își sabotează propriul guvern pentru a doua oară aruncând în aer țara și ne oferă alternative  pentru conducerea Guvernului  care, în mod clar, nu sunt soluții pe termen lung. Depășirea acestei crize care pare a nu se mai încheia este un deziderat greu de atins în condițiile unei guvernări PSD care ne arată zi de zi că nu are capacitatea de a conduce țara mai departe”, afirmă Schelean.

Deși PNL admite că opțiunile Președintelui în acest caz erau limitate de configurația politică actuală din Parlament și de respectare a majorității parlamentare, cu toate acestea, spune parlamentarul de Caraș-Severin, poziția partidului din care face parte, PNL, rămâne neschimbată în raport cu PSD și nocivitatea actualei guvernări, și cere alegeri anticipate.

Doar printr-o astfel de abordare românii pot alege calea de urmat, după ce PSD i-a mințit cu un program de guvernare paralel cu agenda politică reală și toxică pe care o aveau în minte liderii PSD.

 

 

 

 

 

 

About cristian.frant

Check Also

Ai fost reținut la serviciu și ai ajuns seara acasă? Ava Delivery este soluția

De câte ori ți s-a întâmplat să fii reținut la serviciu și să ajungi târziu …

Lasă un răspuns