Parlamentarul PNL de Caraș-Severin, Valeria Schelean, vorbește în termeni duri despre abordarea haotică actuală a guvernării PSD prin care, spune ea, cei de la conducere își bat joc de electorat. Aflat într-o criză politică fără precedent, PSD guvernează focusându-se pe interese de grupuri,  care acţionează din raţiuni străine interesului cetățeanului.

Politicianul cărășan de dreapta mai spune că actuala situație are consecințele grave asupra mediului economic, a investitorilor, a credibilității României în parteneriatele externe, în condițiile în care partidul aflat la conducere are prioritate zero agenda personală a șefului organizației.

”Economia este pe minus, moneda se devalorizează, inflaţia creşte,  mediul de afaceri este bulversat. Și ce face PSD?!  Își sabotează propriul guvern pentru a doua oară aruncând în aer țara și ne oferă alternative  pentru conducerea Guvernului  care, în mod clar, nu sunt soluții pe termen lung. Depășirea acestei crize care pare a nu se mai încheia este un deziderat greu de atins în condițiile unei guvernări PSD care ne arată zi de zi că nu are capacitatea de a conduce țara mai departe”, afirmă Schelean.

Deși PNL admite că opțiunile Președintelui în acest caz erau limitate de configurația politică actuală din Parlament și de respectare a majorității parlamentare, cu toate acestea, spune parlamentarul de Caraș-Severin, poziția partidului din care face parte, PNL, rămâne neschimbată în raport cu PSD și nocivitatea actualei guvernări, și cere alegeri anticipate.

Doar printr-o astfel de abordare românii pot alege calea de urmat, după ce PSD i-a mințit cu un program de guvernare paralel cu agenda politică reală și toxică pe care o aveau în minte liderii PSD.

 

 

 

 

 

 

Leave a reply