Home / Banat / Campania #ZâmbetulDeSărbători pentru al patrulea an consecutiv și în Caraș-Severin

Campania #ZâmbetulDeSărbători pentru al patrulea an consecutiv și în Caraș-Severin

Campania Zâmbetul de sărbători, a fost inițiată în 2014 de PES activists România  la inițiativa președintelui  PES –  Victor Negrescu. Campania te provoacă să împodobești bradul alături de cei care încă nu au avut șansa de a avea un brăduț de Crăciun.

În acest an, PES  activists Caraș-Severin a oferit zâmbete mai multor copii,  familii din comuna Cornereva :  Bogîltin și  Dobraia.

Timpul petrecut cu cei care au nevoie de speranță, susținere și sprijin a meritat ca întotdeauna : copiii s-au bucurat de vizită și daruri, s-au legat prietenii,  brăduțul  a fost încărcat cu mai ales zâmbete,  emoții. 

Oricine poate susține demersul nostru implicându-se direct sau provocând alte persoane pentru a arăta că toate persoanele merită un zâmbet de sărbători.

Mulțumiri tuturor colegilor noștri implicați, deasemeni colaboratorilor noștri ( Marin Belei – MIRUNA INTERNAŢIONAL IMPEX S.R.L., REŞIŢA , CARAS  S.A . Reșița-  Jiva Cocar,  Nona  Iorga, Silvester Orgonas, s.a. )

Fericirea are nevoie de oameni pentru a se naște. Nu e vorba despre decizii irevocabile si ireversibile, e vorba despre ce putem face acum si aici pentru a-i face pe copii fericiți!

About editor editor

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns