Home / Banat / Ajutoarele Moșului au fost la înălțime!

Ajutoarele Moșului au fost la înălțime!

Ce poate fi mai frumos decât să aduci bucuria pe chipurile celor mici şi să îi vezi fericiţi? Aceasta a fost şi tema din spatele campaniei demarate de primăria Reșița la Târgul de Crăciun. Copiii generoși din Reșița au donat sute de jucării la Atelierul Spiridușilor din Centrul Civic și au răspuns în număr foarte mare solicitărilor noastre de a-i ajuta pe alții de vârsta lor, mai puțin norocoși. Cadourile au fost trimise ieri copiilor din Moniom, Câlnic, Țerova, Doman și Cuptoare. Viceprimarii Reșiței, consilieri locali, și angajați ai primăriei au format echipe și au ”jucat” rolul de ”mesageri” ai Moșului.

Prin acest demers am dorit, și am reușit, să oferim copiilor fără posibilități o jucărie, un prieten care să îi ajute să aibă o copilarie mai frumoasă și un Crăciun mai fericit. De aceea, pe această cale, dorim să le mulțumim copiilor care au renunțat la o jucărie pentru a le aduce bucurie altora dar și părinților care îi încurajează să fie altruiști, pentru că ei știu cel mai bine cât de fericiți sunt copiii lor atunci cand strâng în brațe, înainte de culcare, o jucarie moale și pufoasă.

About editor editor

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns