Ieri, polițiștii municipiului Caransebeș au prins în flagrant un bărbat care a pătruns prin efracție într-un depozit de materiale de contrucții, cu intenția de a fura. Ulterior, acesta și-a recunoscut fapta, pe numele lui fiind întocmit dosar penal.

                    

Ieri, în jurul orei 04.30, polițiștii municipiului Caransebeș au fost sesizați cu privire la faptul că sistemul de alarmare al unui depozit de materiale de construcții din localitate a fost declanșat.

 

Urmare a sesizării, la fața locului s-a deplasat de îndată o echipă operativă care a prins în flagrant un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Caransebeș. Acesta a spart un geam al depozitului și a pătruns în interior, cu intenția de a sustrage materiale.

 

La audieri, bărbatul și-a recunoscut fapta comisă.

 

Cel în cauză este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestuia.

 

***

Prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului reprezintă una dintre priorităţile polițiștilor cărășeni, luând în considerare impactul puternic pe care acest gen de fapte îl are asupra populaţiei în ceea ce priveşte siguranţa personală.

 

Aveţi încredere în Poliţie –  veţi beneficia întotdeauna de sprijinul nostru pentru protecţia dumneavoastră şi a bunurilor pe care le deţineţi! Apelul de urgenţă prin care ne găsiţi mereu la datorie este 112!

Leave a reply