Home / Banat / Doi pietoni răniți în urma unor accidente rutiere

Doi pietoni răniți în urma unor accidente rutiere

Doi pietoni au fost răniţi ieri în urma unor accidente rutiere produse în Reșița și Bocșa. În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

În 09 decembrie a.c., în jurul orei 16.50, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Reșița, a condus un autoturism pe bulevardul Republicii, dinspre Intim spre Victoria. La o trecere de pietoni semnalizată corespunzător, acesta a acroșat un pieton în vârstă de 18 ani, din Reșița, care traversa strada regulamentar.

 

În aceeași zi, în jurul orei 17.45, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Bocșa, a condus un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate și a acroșat o femeie în vârstă de 53 de ani, angajată regulamentar în traversarea străzii, pe o trecere de pietoni.

 

În urma accidentelor, ambii pietoni au suferit răni ușoare, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Neacordarea priorităţii de trecere pietonilor dar şi indisciplina pietonală reprezintă cauze principale generatoare de accidente rutiere. Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să fie prudenţi, să reducă viteza în locurile semnalate de indicatoare rutiere şi în special la trecerile pentru pietoni. Graba lor şi neatenţia pot avea consecinţe grave.

                  

      

            

 

About editor editor

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns