Ieri, polițiștii municipiului Caransebeș au identificat un grup de persoane bănuite că se ocupă cu furturile din buzunare și poșete. Cei în cauză au fost prinși în flagrant, asupra lor găsindu-se bani sustrași din buzunarul unei femei.

 

Ieri, în jurul orei 11.10, polițiștii de investigații criminale ai municipiului Caransebeș au acționat pe raza orașului în scopul prevenirii furturilor din buzunare, poșete sau magazine.

 

La un moment dat, polițiștii au observat un grup de patru persoane, trei femei și un bărbat, care se plimbau în locurile aglomerate, motiv pentru care s-a procedat la supravegherea din aproape a acestora.

 

La scurt timp, cei în cauză au intrat într-un magazin de pe strada Avram Iancu din Caransebeș. În câteva minute au ieșit pe rând din acel magazin, cu toții îndreptându-se pe strada Libertății, unde au urcat în grabă într-un autoturism.

 

Polițiștii din Caransebeș s-au mobilizat de îndată, oprind autoturismul în trafic. Cei patru au fost identificați, aceștia având vârste cuprinse între 22 și 44 de ani, toți fiind din județul Neamț.

 

Asupra unuia dintre ei a fost găsită suma de 350 de lei și 50 de euro, bani sustrași din buzunarul unei femei aflate în magazinul de pe strada Avram Iancu din Caransebeș.

 

Pe numele lor s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

 

Leave a reply