Teatrul de Vest Reşiţa organizează un concurs de proiecte pentru realizarea grafică a siglei instituţiei. Proiectul, realizat în format electronic (PSD, JPG, PNG), va fi trimis pe adresa Teatrului de Vest: teatrulresita@yahoo.com , până cel târziu în data de 15 ianuarie 2018.

Proiectul trebuie să prezinte într-o formă grafică simplă elemente reprezentative / sugestive ale Teatrului de Vest Reşiţa, preluate din numele instituţiei, ţinând cont de faptul că albastrul este culoarea dominantă a interiorului teatrului şi, deci, culoarea reprezentativă a teatrului reşiţean. Concurentul îşi va scrie în e-mailul care va conţine proiectul: numele, prenumele, vârsta, localitatea de domiciliu şi datele de contact.

Proiectele vor fi analizate de către un juriu de specialitate, stabilit de conducerea Teatrului de Vest Reşiţa. Anunţarea rezultatului concursului, cu proiectul câştigător, se va face în data de 22 ianuarie 2018, iar premierea va avea loc duminică, 28 ianuarie 2018, de la ora 19.00.

Câştigătorul concursului va primi un premiu în bani, de 500 de lei, premiu care îi va fi înmânat, aşa cum am precizat, duminică, 28 ianuarie 2018, la ora 19.00, în sala de spectacole a Teatrului de Vest Reşiţa (Palatul Cultural), înaintea spectacolului care va fi programat în duminica respectivă.

Sigla care va fi aleasă câştigătoare va reprezenta Teatrul de Vest Reşiţa pe pliante, afişe, communicate, pe toate documentele oficiale emise de către instituţie.

Leave a reply