Prima Pagina / Banat / Grigore Cartianu, lansare de carte la Reșița și Caransebeș

Grigore Cartianu, lansare de carte la Reșița și Caransebeș

Scriitorul și jurnalistul Grigore Cartianu își lansează astăzi în Banatul de Munte mai multe cărți prezentate și la Târgul de Carte Gaudeamus.

Grigore Cartianu vă invită la prezentarea, la Reșița, a cărților despre istoria recentă a României. Inclusiv a volumului-vedetă de la recentul Târg de carte Gaudeamus: “600.000” – Fenomenul #Rezist. Întâlnirea va avea loc astăzi (duminică), 10 decembrie, de la ora 12.30, la Casa de Cultură (Str. Libertății, nr. 40). ”Vă aștept cu cele 8 cărți + 1 film din seria de autor Grigore Cartianu, pe care să le păstrați ca amintire, cu autograful autorului. Intrarea este liberă. Invitația este adresată și prietenilor dvs.! Cărțile din seria de autor Grigore Cartianu: * “600.000” (povestea fenomenului #Rezist) * „Sfârșitul Ceaușeștilor” * „Crimele Revoluției” * „Teroriștii printre noi” * „Cartea Revoluției” (ediție enciclopedică, 1,7 kg, peste 1.000 de pagini, 350 de imagini) * „Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun” (film pe DVD) * „Jurnalul unui puci ratat” * „Miracolul din noiembrie” * „Hagi”” transmite autorul.

”Astăzi, Caravana Cărților face un tur de forță. Voi lansa „600.000” – #Rezist la Reșița, Caransebeș și Hațeg. Luni și marți vor urma Orăștie, Deva, Petroșani și Hunedoara, apoi voi trece munții în Oltenia. Peste tot, cu cărți și autografe” mai scrie autorul.

De la ora 16 sala de festivități a Primăriei Caransebeș va găzdui lansarea de carte.

About cristian.frant

Lasă un răspuns