Home / REŞIŢA / Dăruiește un strop de viață! VINO ȘI DONEAZĂ

Dăruiește un strop de viață! VINO ȘI DONEAZĂ

Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița împreună cu Liga Studenților din universitate demarează în perioada 4-8 decembrie 2017, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița, o campanie de promovare a donării de sânge!

Generozitate, gest cetățenesc, dăruire de sine, acestea sunt principalele valori pe care le au în vedere cei care se hotărăsc să devină donatori. Pentru că a dona sânge înseamnă a veni în ajutorul celor bolnavi, operați, arși; a fi de ajutor în caz de accidente, catastrofe naturale, situații de urgență; altfel spus: înseamnă a salva vieți.

Prin această campanie se urmărește sensibilizarea studenților și  a cadrelor didactice în ceea ce privește donarea de sânge. Ca premieră, recoltarea sângelui va avea loc în cabinetul medical din cadrul universității, între orele 8.30 – 13.00.

About editor editor

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns