Peste 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeţean Caraș-Severin vor fi la datorie, în medie, în fiecare zi, în intervalul 30 noiembrie – 4 decembrie, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică.

În perioada 30.11 – 03.12.2017, în minivacanța de 1 decembrie, peste 200 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice şi structurile de suport vor acţiona atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor obişnuite, necesare asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zonele unde vor avea loc manifestări cultural-artistice circumscrise zilei de 1 decembrie.

Astfel, în această perioadă, vor fi constituite patrule de ordine şi siguranţă publică, fiind utilizate peste 60 de mijloace auto, ce vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

O atenție deosebită va fi acordată zonelor aglomerate, stațiunilor turistice, dar și traseelor care converg spre lăcașele de cult unde vor avea loc manifestări religioase ocazionate de sărbătoarea Sf. Andrei.

De asemenea, aproape 30 de poliţişti din cadrul structurilor de poliţie rutieră vor acţiona zilnic pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de siguranţă a traficului rutier. În fiecare zi a perioadei, pe drumurile din judeţ, vor fi prezente autospeciale dotate cu aparatură de măsurare a vitezei de deplasare care vor depista conducătorii auto ce nu respectă regimul de viteză.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de drum, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Leave a reply