Poliţiştii rutieri sunt prezenți și în acest weekend în trafic, pe principalele artere de circulaţie, acţionând în vederea diminuării riscului rutier şi responsabilizării tuturor categoriilor de participanţi la trafic.

 

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt priorități ale polițiștilor cărășeni. Astfel, polițiștii rutieri desfășoară activități și în acest weekend pentru prevenirea accidentelor rutiere, acționând pe principalele artere de circulație din județ.

 

Se urmărește respectarea regulilor de circulatie si adoptarea unei conduite preventive, pentru reducerea evenimentelor rutiere nedorite.

 

Totodată, polițiștii rutieri vă recomandă:

  • Circulați cu viteză adaptată condițiilor din trafic, în special când se circulă în coloană și nu uitați de politețea rutieră! De asemenea, pentru un plus de siguranță, în mers, măriți distanța dintre vehicule.
  • Asigurați-vă temeinicînainte de efectuarea fiecărei manevre și evitați depășirile care, în condiții de vizibilitate redusă, se dovedesc extrem de periculoase.
  • Respectați regimul legal de viteză!Vă reamintim că viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România.
  • Nu conduceți dacă ați consumat băuturi alcoolice!

RESPECTAȚI REGULILE DE CIRCULAȚIE ȘI ADOPTAȚI O ATITUDINE PREVENTIVĂ ATUNCI CÂND SUNTEȚI PARTICIPANȚI LA TRAFICUL RUTIER!

Leave a reply