Poliția îl caută!

Poliția îl caută!

Poliţiştii din Bocșa caută un bărbat în vârstă de 25 de ani care a plecat în luna martie în Spania, la lucru, iar din luna august familia nu a mai reușit să ia legătura cu el. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea bărbatului sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

În 20 noiembrie, poliţiştii din Bocșa au fost sesizaţi de o femeie despre faptul că fiul său CĂRĂBAȘ COSMIN IONEL în vârstă de 25 de ani, a plecat să muncească în Spania în luna martie a acestui an iar din luna august nu a mai reușit să ia legătura cu el.

 

Au fost demarate toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru identificarea bărbatului.

A fost dat în urmărire la nivel național, urmând a fi solicitată urmărirea și la nivel internațional, prin Biroul Național Interpol.

 

Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,70 – 1,75 metri, 65 kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten iar pe omoplațul stâng are o cicatrice.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112  sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

 

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )