Arhivă

Polițist din Mehedinți, dispărut de două zile, căutat de colegii săi

Un agent șef principal, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, a dispărut, de două zile, de acasă, iar colegii săi au început căutările. Bărbatul era în concediu și se pregătea de pensionare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Mădălina Viziru, a declarat, marți seara, că bărbatul dispărut se numește Dumitru Giuhat și are 48 de ani. Persoanele care pot oferi detalii pentru găsirea agentului șef principal sunt sfătuite să sune la 112. Apropiații acestuia susțin că urma să iasă la pensie și ar fi intrat într-o depresie.

„Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți solicită sprijin în vederea depistării unei persoane de sex masculin care, la data de 20 noiembrie, a plecat de la domiciliu fără a mai reveni până în prezent. Persoana dispărută se numește Giuhat Dumitru. La data dispariției era îmbrăcat în geacă din fâș de culoare gri cu fermoar, iar în zona pieptului avea două dungi circulare de culoare maro, pantaloni din trening de culoare albastru cu înscrisul Adidas în dreptul buzunarului, iar în picioare purta pantof tip sport de culoare albastru cu trei dungi laterale de culoare albă. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugați să anunțe Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți, apelând numărul unic de urgență 112”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Mehedinți.

Bărbatul din comuna Gruia a fost testat psihologic și a trecut cu bine verificarea.

Agentul șef principal lucra la intrarea în sediul Inspectoratului de Poliție al județului Mehedinți.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts