Un tânăr de 18 ani este cercetat de polițiștii din Oravița pentru că ar fi sustras un telefon mobil, ulterior cerând bani pentru restituirea lui. Cel în cauză a fost surprins în flagrant delict de polițiști, în timp ce primea bani de la persoana vătămată.

 

Luni, 13 noiembrie a.c., poliţiştii de investigații criminale din Oravița au surprins în flagrant delict un tânăr de 18 ani, din Cărbunari, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat și şantaj.

În fapt, în noaptea de 9/10 noiembrie a.c., aflat într-un local din Oravița, bănuitul i-ar fi sustras unei fete telefonul mobil în valoare de aproximativ 2.000 de lei. Ulterior, prin intermediul unei rețele de socializare, acesta i-ar fi solicitat mamei fetei suma de 250 de lei pentru a-i restitui telefonul.

Polițiștii au efectuat investigații în acest caz, realizându-i un flagrant presupusului autor. Acesta a fost surprins în timp ce primea bani de la persoana vătămată, asupra lui fiind găsit și telefonul sustras.

Pe numele bănuitului s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat și șantaj, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia.

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Leave a reply