Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează participanţii la trafic că pe DN 59, între Timișoara și Șag, începe astăzi, 17 octombrie, montarea de parapet median de beton (separator fizic sensuri de circulație) pe o distanță de aproape 3 km, cu începere de la intersecția DN 59 cu DJ 593 (ieșirea spre Parța).
Pentru execuția lucrării, utilajele vor ocupa benzile centrale ale drumului național, iar circulația se va desfășura restricționat pe benzile marginale. Lucrările de montare a parapetului se vor efectua numai pe timpul zilei. Zonele de lucru vor fi semnalizate corespunzător. În cazul valorilor mari de trafic, se va suplimenta semnalizarea rutieră existentă cu piloți de dirijare a circulației.
Se estimează că lucrările de montare vor dura circa două săptămâni. Rugăm participanţii la trafic să respecte semnalizarea temporară a lucrărilor.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro.

Leave a reply