Festivalul Naţional de Film de Scurt metraj FILMSTUD 2017

Festivalul Naţional de Film de Scurt metraj FILMSTUD 2017

Clubul de cinema, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Universităţii ”Eftimie Murgu” din Reşiţa şi este coordonat de Casa de Cultură a Studenţilor Reşiţa şi Muzeul Cineastului Amator, participă weekend-ul acesta  la  Festivalul Naţional de Film de Scurt metraj FILMSTUD 2017, ce se desfăşoară la Iaşi, în perioada 20 -22 octombrie 2017.

Acest festival, ajuns la ediţia a VIII-a,  este organizat de  Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi şi  este un eveniment anual, competitiv, nespecializat.

Casa de Cultură a Studenţilor Reşiţa va fi reprezentată  la acest eveniment la secţiunea scurtmetraj cu materialul „Carbon copy”, iar la secţiunea mini-documentar cu  materialul „Reşiţa pe film”, realizate de Andrei Bălbărău.

Scopul festivalului constă în promovarea atât a tinerilor pasionaţi, cât şi a tinerilor care studiază arta cinematografică, oferindu-le acestora şansa de a-şi proiecta filmul în cadrul unui festival.

Noutatea de anul acesta este secţiunea de scurtmetraj minorităţi, unde concurenţii îşi pot prezenta creativitatea în acest domeniu.

Anual, juriul este compus din: un specialist pe domeniul vizual, un scenarist şi un regizor consacrat.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )