Prima Pagina / REŞIŢA / Țigări de contrabandă, confiscate de catre Jandarmi

Țigări de contrabandă, confiscate de catre Jandarmi

Vineri, 06 octombrie a.c., în jurul orei 06.00, grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, pe timpul executării serviciului de patrulare în zona Calea Caransebeşului, din mun. Reşiţa, a observat o persoană de sex feminin cunoscută având antecedente în domeniul comerţului cu produse accizabile.

În urma legitimării acesteia jandarmii cărăşeni, au identificat-o pe numita M.G., în vârstă de 65 ani, domiciliată în mun. Reşiţa, ce oferea spre vânzare ţigări de contrabandă, fiind descoperite şi ridicate în vederea confiscării 64 pachete de ţigări netimbrate de diferite mărci.

Deoarece nu a putut prezenta documentele care să justifice ţigările găsite asupra sa şi nici nu era autorizată să vândă ţigări, jandarmii au întocmit acesteia actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă”, conform art.270, alin.3, din Legea nr. 86/2006.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, fiind predată lucrătorilor de poliţie din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, împreună cu actele procedurale întocmite, pentru continuarea verificărilor.

About editor editor

Lasă un răspuns