Home / Banat / Un echipaj de pe o ambulanță din Caraș-Severin a fost bătut de un bărbat

Un echipaj de pe o ambulanță din Caraș-Severin a fost bătut de un bărbat

Polițiștii din județul Caraș-Severin au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice după ce echipajul medical de pe o ambulanță, solicitat să acorde îngrijiri unui bărbat care și-a tăiat venele, a fost bătut de acesta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul s-a petrecut, duminică, în gara din localitatea Zăvoi, județul Caraș-Severin. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii din Oțelu Roșu au fost solicitați prin 112 că un bărbat în vârstă de 37 de ani, de etnie romă, și-ar fi tăiat venele în gară.

„Echipajul medical a ajuns înaintea noastră și până la sosirea echipajului de poliție, între ambulanțier și bărbatul care și-a tăiat venele a izbucnit un scandal, între timp a intervenit și șoferul de pe ambulanță. Noi când am ajuns acolo, am anunțat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, am întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, a afirmat Cecilia Dăneț.

Reprezentanții IPJ Caraș-Severin spun că cei doi bărbați de pe ambulanță, șoferul și asistentul medical, au fost loviți de individul care și-a tăiat venele, fiind internați la Spitalul din Caransebeș.

„Cei doi bărbați de pe ambulanță, șoferul și asistentul medical, nu au depus plângere penală până acum. Bărbatul care și-a tăiat venele se afla sub influența băuturilor alcoolice și s-ar părea că ar fi și bolnav psihic, fiind transportat la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia”, a mai precizat Cecilia Dăneț.

About cristian.frant

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns