Prefectul judeţului Caraş-Severin, Matei Lupu, a vizitat vineri, 29 septembrie, Căminul pentru Persoane Vârstnice Reşiţa cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, care se sărbătoreşte în fiecare an în data de 1 octombrie.

„Ziua de 1 octombrie a fost desemnată în anul 1991 drept Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice de către Adunarea Generală a Naţiunilor Unite, fiind dedicată omagierii şi preţuirii celor vârstnici.

Ziua de 1 octombrie trebuie să fie o zi specială pentru seniorii noştri, dar şi pentru noi toţi, cei care trebuie să le arătăm respect şi preţuire pentru eforturile şi realizările lor.
Cu această ocazie, am deosebita bucurie de a mă adresa celor care, prin multă muncă şi sacrificiu, ne-au clădit trecutul şi ne-au făcut posibil viitorul. Respectul meu personal, şi al instituţiei pe care o reprezint, se îndreaptă către cei ajunşi în toamna vieţii, oameni cărora le suntem cu toţii datori pentru contribuţia la dezvoltarea societăţii în care trăim.

Vă preţuim înţelepciunea cu care înfruntaţi vremurile şi vă dorim sănătate, linişte şi viaţă lungă alături de cei dragi! La mulţi ani!”, a fost mesajul adresat de prefectul judeţului.

 

Leave a reply