Home / Banat / Fabrica Continental din Timișoara a produs anvelopa cu numărul 200 de milioane

Fabrica Continental din Timișoara a produs anvelopa cu numărul 200 de milioane

(MEDIAFAX) – Compania Continental a produs, joi, anvelopa cu numărul 200 de milioane în fabrica din Timișoara, în ultimii 17 ani de activitate în capitala Banatului fiind făcute investiții de peste 430 de milioane de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis de compania Continental, joi se sărbătorește producerea anvelopei cu numărul 200 de milioane în fabrica din Timișoara. ”Am evoluat mult în acești 17 ani de producție. Am început ca o fabrică de tip greenfield, am produs prima anvelopă în octombrie 2000, iar acum suntem una din cele mai mari fabrici de anvelope din Continental.

Obiectivul nostru este să creștem constant producția de anvelope premium și Ultra High Performance (de înaltă performanță), care sunt mai complexe și necesită un nivel foarte înalt de expertiză”, a declarat directorul general al Continental Anvelope Timișoara, Sorin Samonid.

Potrivit reprezentanților Continental, anvelopele produse în fabrica din Timișoara contribuie la strategia “Vision Zero” a companiei. Astfel, Continental și-a setat un obiectiv ce trebuie realizat în trei etape succesive: evoluarea de la cei mai buni în frânare la zero accidente fatale, zero accidente cu victime și zero accidente.

Fabrica din Timișoara produce anvelope UHP (Ultra High Performance), pentru vehicule electrice și pentru vehicule comerciale ușoare. ”Suntem foarte mândri de rezultatul excelent pe care am reușit să îl atingem astăzi: 200 de milioane de anvelope produse și livrate din fabrica noastră din Timișoara către clienții din toată lumea”, a mai precizat Sorin Samonid. Continental Anvelope Timișoara are 2.500 de angajați și a făcut investiții de peste 430 de milioane de euro în 17 ani de activitate.

Fabrica din Timișoara produce o gamă largă de anvelope pentru automobile, vehicule utilitare ușoare și autovehicule electrice. Compania Continental este unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de componente auto și principal producător de anvelope la nivel mondial.

About editor editor

Check Also

Festivalul Focului la Reșița

Continuă seria evenimentelor #Reșița250 cu “Festivalul Focului”, un eveniment dedicat Reșiței industriale! În acest weekend, …

Lasă un răspuns