Home / Banat / Comisarul european Corina Crețu vizitează România

Comisarul european Corina Crețu vizitează România

Comisarul european pentru politică regională, Corina CREȚU, se va afla în vizită oficială în România, în perioada 7-8 septembrie 2017.

Doamna Corina CREȚU va avea discuții cu dl. Călin POPESCU TĂRICEANU, președintele Senatului României, și cu dl. Nicolae-Liviu DRAGNEA, președintele Camerei Deputaților.

Totodată, înaltul oficial european se va întâlni cu dl. Mihai TUDOSE, prim-ministrul României, dna Sevil SHHAIDEH, viceprim-ministru, dl. Alexandru-Răzvan CUC, ministrul transporturilor, dna Rovana PLUMB, ministrul delegat pentru fonduri europene, și cu dl. Victor NEGRESCU, ministrul delegat pentru afaceri europene.

În data de 7 septembrie, împreună cu dl. Karl-Heinz LAMBERTZ, președintele Comitetului European al Regiunilor, comisarul pentru politică regională Corina CREȚU va avea un dialog cu cetățeniiCăutați traducerile disponibile pentru linkul precedent pe tema viitorului Europei și a scenariilor pentru o Uniune Europeană cu 27 de state membre.

În timpul vizitei, comisarul european se va întâlni cu dna Gabriela FIREA, primarul general al Municipiului București, și va vizita Arcul de Triumf, reabilitat în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

About editor editor

Check Also

Călin Cheregi este antrenorul interimar al Reşiţei. Cristian Bobar: „Sunt foarte multe propuneri de antrenori, sper să luăm decizia cea mai bună”

După despărţirea de Alexandru Pelici, conducerea clubului CSM Reşiţa a decis să meargă pe mâna …

Lasă un răspuns