Home / Banat / Aproape întreg județul Caraș-Severin, fără curent electric timp de o oră și jumătate

Aproape întreg județul Caraș-Severin, fără curent electric timp de o oră și jumătate

(MEDIAFAX) – Aproape tot județul Caraș-Severin a rămas, luni, timp de o oră și jumătate, fără curent electric, după ce mai mulți muncitori care efectuau lucrări de defrișare au tăiat un copac care a căzut pe linia de transport a energiei electrice Reșița – Caransebeș, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În orașul Reșița, precum și în localitățile Bocșa, Oravița, Moldova Nouă și Văliug, din județul Caraș-Severin, a fost întrerupt curentul electric, luni după-amiază, din cauza unei “erori de calcul”. Potrivit reprezentanților E-Distribuție Banat, în timpul unor lucrări de defrișare, un copac a căzut pe linia Reșița – Caransebeș, iar alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă.

“Referitor la deranjamentul raportat în zona Reșița, precizăm că incidentul a fost cauzat de efectuarea unor lucrări de defrișare executate de o firmă terță. În cadrul operațiunii de defrișare, din cauza unei erori de calcul, la ora 13.58, un copac a căzut pe linia Reșița – Caransebeș, afectând alimentarea cu energie electrică.

Echipele E-Distribuție Banat au intervenit în cel mai scurt timp posibil, astfel încât alimentarea clienților afectați a fost posibilă treptat, ultimii consumatori fiind alimentați la ora 15.24”, au transmis reprezentanții E-Distribuție Banat.

About Mediafax

Check Also

Creşteri salariale pentru unii funcţionari publici în perioada pandemiei? PNL a sesizat Curtea Constituţională

Curtea Constituţională analizează sesizările PNL cu privire la două proiecte de lege adoptate cu majoritatea …

Lasă un răspuns