Home / Banat / Aproape întreg județul Caraș-Severin, fără curent electric timp de o oră și jumătate

Aproape întreg județul Caraș-Severin, fără curent electric timp de o oră și jumătate

(MEDIAFAX) – Aproape tot județul Caraș-Severin a rămas, luni, timp de o oră și jumătate, fără curent electric, după ce mai mulți muncitori care efectuau lucrări de defrișare au tăiat un copac care a căzut pe linia de transport a energiei electrice Reșița – Caransebeș, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În orașul Reșița, precum și în localitățile Bocșa, Oravița, Moldova Nouă și Văliug, din județul Caraș-Severin, a fost întrerupt curentul electric, luni după-amiază, din cauza unei “erori de calcul”. Potrivit reprezentanților E-Distribuție Banat, în timpul unor lucrări de defrișare, un copac a căzut pe linia Reșița – Caransebeș, iar alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă.

“Referitor la deranjamentul raportat în zona Reșița, precizăm că incidentul a fost cauzat de efectuarea unor lucrări de defrișare executate de o firmă terță. În cadrul operațiunii de defrișare, din cauza unei erori de calcul, la ora 13.58, un copac a căzut pe linia Reșița – Caransebeș, afectând alimentarea cu energie electrică.

Echipele E-Distribuție Banat au intervenit în cel mai scurt timp posibil, astfel încât alimentarea clienților afectați a fost posibilă treptat, ultimii consumatori fiind alimentați la ora 15.24”, au transmis reprezentanții E-Distribuție Banat.

About Mediafax

Check Also

Primăria Făget caută parteneri pentru depunerea unui proiect cu finanțare europeană

Primăria Făget caută parteneri în vederea obținerii unei finanțări nerambursabile de 500.000 de euro prin …

Lasă un răspuns