Cum organizezi o nuntă fără să îți extinzi creditele

Cum organizezi o nuntă fără să îți extinzi creditele

Nunta ta este una dintre cele mai frumoase zile din viața ta. Dar aceasta va fi și una dintre cele mai costisitoare pentru că vrei să fie perfectă și fabuloasă. Din păcate, basmul unei nunți nu durează toată viața iar a doua zi trebuie să iei în piept viața ta financiară. Nu trebuie neapărat să cheltui foarte mulți bani pentru a avea o nuntă frumoasă. Trebuie doar să stai cu ochii pe cumpărături și să încerc să limitezi unele extravaganțe. De asemenea, împrumuturile mari te vor da peste cap în viitor. Dacă chiar te lovești de un zid, financiar vorbind, poți alege împrumuturi mici (smålån) pe care să le înapoiezi imediat după terminarea nunții.

Atunci când organizezi o nuntă este foarte important să îți impui un buget proporțional cu veniturile. Ca să îți fie mai ușor să te limitezi trebuie să discuți înainte cu partenerul despre aspectele importante pentru fiecare. Doar pentru că aveți un buget limitat, asta nu înseamnă că nu trebuie să luați în considerare dorințele partenerului. Este indicat ca acest buget să îl stabiliți amândoi și să vă lăsați o marjă de eroare pentru micile modificări ulterioare.

Mâncarea și băutura pot fi foarte costisitoare, dar nu poți avea o nuntă fără ele. Dacă nu ai îndeajunsă mâncare sau băutură oaspeții îți vor pleca mai repede și vei rămâne o poveste despre cele mai urâte nunți la care au mers. Din acest motiv, nu trebuie să scapi din vedere meniul. Poți în schimb, dacă îți permite restaurantul să economisești bani aducând băutură de acasă. Sucul și băutura din hipermarket sunt mai ieftine decât cele oferite de restaurante, chiar dacă sunt aceleași branduri. În ceea ce privește alcoolul, cu toții știm crame care au vin bun. Dacă restaurantul îți permite acest lucru, poți înlocui vinul din oferta lor cu ce poți tu aduce.

Și la capitolul flori, poți să reduci cheltuielile. Florile speciale pentru nunți sunt mai scumpe decât cele obișnuite pentru simplul fapt că florarii profită de ocazie. Dacă mergi la târgul de flori sau cumperi flori simple, și apoi le transformi în buchete, vei economisi bani. De asemenea, pe mese nu trebuie să ai neapărat aranjamente florare scumpe. Poți să pui ghivece cu flori sa flori artificiale. Efectul va fi același, numai că buzunarul tău nu va fi la fel de încercat.

Nici mărturiile nu ar trebui să te coste foarte mult sau chiar spre deloc deoarece le poți face chiar tu. Alege un proiect simplu do it yourself și apoi pune-l în practică pentru câți invitați ai. Dacă te organizezi din timp, pregătirea acestora poate fi o activitate frumoasă pe care să o împarți cu prietenele tale. Indiferent, de ce alegi, important este ca oaspeții să găsească un mic memento de la nunta ta, nu obiecte de valoare, atunci când vin la nunta voastră.

O nuntă frumoasă, elegantă și chiar glomoroasă nu trebuie să te lase cu datorii foarte mari și multe. Banii pe care îi strângi la nuntă este indicat să fie investiți înțelept, pentru că ei sunt considerați o sumă de bani pe care o dai unui cuplu pe care vrei să îl ajuți la început de drum. Din acest motiv, și dacă te împrumuți, este ideal să fie cu sume mici care nu presupun dobândă. Un site care are astfel de împrumuturi este lan247.se. Astfel, vei putea să te bucuri de un nou început al vieții cu niște bai puși deoparte.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )