Ministrul Economiei, Mihai Fifor, s-a aflat miercuri, 9 august, în judeţul Caraş-Severin, la Moldova Nouă şi Reşiţa, unde, alături de deputatul Ion Mocioalcă, s-a întâlnit cu reprezentanţi ai administraţiei publice judeţene şi locale, dar şi ai societăţilor Moldomin S.A Moldova Nouă şi Arsenal Reşiţa S.A, pentru a stabili în ce măsură activitatea acestora ar putea fi reluată şi care sunt demersurile ce trebuie făcute în acest scop.

„Poluarea de la Moldomin este o situație destul de serioasă în care ne regăsim și pentru care căutăm soluții urgente. Este deja o problemă transfrontalieră, este o chestiune ce are nevoie urgentă de măsuri.Trebuie să facem ceva pentru ca această poluare să înceteze. Societatea este în faliment și are un administrator judiciar care gestionează lucrurile acolo. Noi căutăm soluții pentru a conserva acest loc astfel încât exploatarea să poată rămână atractivă pentru un potențial investitor”, a declarat Mihai Fifor.

Programul a continuat cu o vizită la sediul Palatului Administrativ, acolo unde a fost primit de prefectul judeţului Caraş-Severin, Matei Lupu, şi preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu.

Leave a reply