Poliţiştii din Timiș caută un minor, de 14 ani, care a dispărut de pe raza localității Giera. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au fost sesizaţi despre dispariţia unui minor, de 14 ani, domiciliat în Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava.

 

La data de 6 august a.c., Ulici Adrian ar fi plecat voluntar de la familia asistentului maternal unde se afla în plasament în localitatea Giera, iar până în prezent nu a mai revenit.

 

Acesta are 1.55 m. înălţime, 55 de kg., constituție atletică, păr blond-roșcat, scurt cu creastă, ochii căprui și fața ovală.

 

La data dispariţiei, minorul purta un tricou albastru, pantaloni scurţi gri şi era încălțat cu o pereche de șlapi din plastic.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Leave a reply