Ediția folk din acest an exista numai datorită acestor oameni minunați care au adus acest aport colectiv de a fii alături și împreuna cu noi!
Datorită artiștilor, Garana folk 2017 merge mai departe!

Vorbele nu au puterea să exprime recunoștința noastră, față de această mobilizare de forțe. Nu găsesc cuvântul care să redea pe deplin emoția pe care o simțim vizavi de faptul că toată clasa folkului românesc ( chiar și artiști care nu sunt pe afișul din acest an!) s-a mobilizat să ne fie alături, să ne susțină, și să pună, prin intermediul prestatiei lor, o cărămida sau chiar un zid întreg La Scena pentru noi. Ce recompensa poate fi mai mare pentru toți anii frumoși și trudiți de dinainte de incendiu? Desigur, vor mai fi trei, patru ani foarte grei, însă atunci când la tot pasul întâlnești cel puțin un om care crede în tine și luptă alături de tine, orice efort devine o joacă de copil, fiecare noapte nedormită devine o zi mai lungă, iar ră-sunetul Gărânei îți confirmă că ecourile se fac nu doar auzite, ci mișcă inimi care bat la unison cu a ta!

E de datoria noastra sa nu ii dezamăgim! E un sentiment care ne da aripi, energie și mai ales motivația să facem tot ce e omenește posibil să mergem mai departe! Am reușit datorită mesajelor de susținere, am reușit deoarece Dumnezeu ne-a scos în cale doar oameni care cred în noi, și care s-au implicat activ în a ne susține. Am reușit datorită echipei care, de la bucătar, la tehnician, nu s-a dat la o parte nici de la lucrări de construcție și amenajare! Am reușit pentru că m-au bătut pe umăr bucuria și zâmbetele voastre adunate la fiecare eveniment petrecut aici. Mulțumesc și mă închin în fața a tot ceea ce am trăit de la
incendiu încoace! E o întâmplare din care am ieșit purificați! Pentru că nu contează de câte ori cazi, ci de câte ori te ridici!

Lora Koertvelyessy

Leave a reply