Arhivă

Noapte de foc pentru pompierii orăviţeni

Pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Oraviţa au intervenit azi noapte, în jurul orei 02.00 pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două case în localitatea Berlişte. Incendiul se manifesta violent, cu flacără, în momentul în care au ajuns echipajele de pompieri.

Trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială operativă, încadrate cu 10 pompierii militari au acţionat de urgenţă pentru lichidarea incendiului care prezenta risc de extindere şi la casele învecinate. Intervenţia dificilă a durat mai bine de 6 ore, având în vedere proporţiile evenimentului.

Casa de la care a pornit incendiul a ars în proporţie de 90%, iar în cazul celei de-a doua locuinţe, a fost afectat acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 70% şi mobilierul din 4 incăperi. Nu au fost persoane rănite.

Cauza probabilă este un scurtcircuit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts
Citește mai mult

Schimbarea directorilor școlari,o nemulțumire pentru membrii USR-PLUS

În contextul schimbării  directorilor de unități școlare cărora le-a expirat mandatul în 8 ianuarie 2021, senatorul USR-PLUS, Ștefan Pălărie, alături de alți colegi din Comisia de Învățământ, Tineret și Sport a Sentatului, a trimis adrese către toate inspectoratele școlare din țară,pentru a primi lămuriri cu…