Prima Pagina / Banat / ACCIDENT RUTIER PE D.J. 571 A

ACCIDENT RUTIER PE D.J. 571 A

Aseară, în jurul orei 11.00, polițiștii din Moldova Nouă au fost sesizați despre un accident rutier ce a avut loc pe D.J. 571 A, în afara localității Moldovița.

 

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Gârnic, a condus o autoutilitară încărcată cu material lemnos pe D.J. 571 A, dinspre Moldovița spre Padina Matei. Nedeținător al unui permis de conducere, bărbatul nu ar fi adaptat viteza pe un sector de drum în rampă iar într-o curbă spre dreapta a pierdut controlul autoutilitarei, a părăsit carosabilul prin partea stângă și s-a răsturnat de mai multe ori, oprindu-se într-un copac.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea ușoară a pasagerului pe locul din dreapta, cel din urmă fiind transportat la spitalul din Moldova Nouă pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc acest accident și dacă pentru materialul lemnos transportat existau documente legale de proveniență.

About editor editor

Lasă un răspuns