Patru sute de persoane au fost evacuate, joi, iar una a avut un atac de panică și a necesitat îngrijiri medicale, în urma izbucnirii unui incendiu cu pericol de explozie la atelierul mecanic al unei fabrici din orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Timiș, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu cu pericol de explozie, care a izbucnit la atelierul mecanic al unei fabrici din orașul Sânnicolau Mare.

“ISU Timiș a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu cu pericol de explozie la furtunurile ce alimentau tuburile de Oxigen și Acetilenă de la procesul de sudură la un atelier mecanic, cu o suprafață de aproximativ 30 mp din cadrul unei hale de aproximativ 18.000 mp”, arată ISU Timiș.

Pentru că exista pericol de explozie, au fost evacuate aproximativ 400 de persoane, din anexa cu birouri ale halei, iar o persoană a avut un atac de panică și a necesitat îngrijiri medicale.

“Au intervenit o autospecială de lucru cu apă și spumă, un autocamion, o motopompă, un ofițer și șapte subofițeri din cadrul stației de pompieri Sânnicolau Mare și SPSU al fabricii”, se arată în comunicatul de presă al ISU Timiș.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările.

Leave a reply